Barcelona a la butxaca For Your Pc | How To Download (Windows 7/8/10 & Mac)

1.3.1

  • Payment
Using an android app like Barcelona a la butxaca is very easy to use. The user interface of this Barcelona a la butxaca app is user-friendly. But most people are curious to know if Barcelona a la butxaca for PC is suitable or not? The answer is yes, you can easily install Barcelona a la butxaca on your PC . What do you need to do? Well, you need to use emulator software. This android emulator will show you a very easy process to install Barcelona a la butxaca on PC.Barcelona a la Butxaca és la nova aplicació mòbil de l’Ajuntament de Barcelona que ofereix els principals serveis mòbils municipals per a la ciutadania en un sol punt d’accés.
Download APK
3.6/5 Votes: 17
Developer
Ajuntament de Barcelona
Updated
December 9, 2020
Size
26M
Version
1.3.1
Requirements
6.0 and up
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Barcelona a la Butxaca és la nova aplicació mòbil de l’Ajuntament de Barcelona que ofereix els principals serveis mòbils municipals per a la ciutadania en un sol punt d’accés.
Aplega informació d’actualitat, serveis, tràmits i tota la cultura de la ciutat a un clic i permet guardar en una butxaca virtual tots els actes o equipaments preferits per accedir-hi de manera ràpida.
Les principals funcionalitats incloses en l’aplicació són les notícies destacades de la ciutat, l’agenda d’actes, equipaments, aplicacions municipals i l’accés als principals tràmits amb l’Ajuntament.

També mostra informació meteorològica i et permetrà estar al dia de tot el que passa a Barcelona a partir d’un servei d’avisos.
La nova aplicació inclou els serveis d’altres aplicacions municipals com A Prop d’Aquí (equipaments de la ciutat) i MobileID (tràmits municipals).

Installation Process of Barcelona a la butxaca App for PC

Installing the Barcelona a la butxaca app on your PC is easy when you will use an android emulator. Among other emulators, you will find Nox Player, MEmu, and Bluestacks that are best for use. Here we will show you how you can download the Barcelona a la butxaca app on your PC.

How to download & Install App for Your PC

  1. Go to the official website of Nox Player, MEmu or Bluestacks
  2. Choose the download link and click to install on your computer.
  3. After completing the installation process open the emulator.
  4. Open the play store by login with an email ID.
  5. Now search for the Barcelona a la butxaca app from the search bar.
  6. Click install and wait for some time.
This is the most simple and quickest way to install a Barcelona a la butxaca app on PC. You can use any emulator software and enjoy using the Barcelona a la butxaca app on your PC or Windows.

What's new

Incorporació de noves categories d'equipaments municipals Read more Collapse

Images

Download links

Leave a Reply

Your email address will not be published.