CONFINAPP Apps on For Pc | How To Install (Free Download Windows & Mac)

1.0.0

To get the CONFINAPP app for PC you just need to install an android emulator first. You will get the latest version of the CONFINAPP app from the play store to run on PC . This CONFINAPP app provides great service on your android mobile. But you might be confused about the PC service.

Well, the good news is you will get the same service on PC when you install it. There is no binding to run the CONFINAPP app for windows 7/8/10 or Mac. Let’s see how easily you can run the CONFINAPPapp on your PC.El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública ha posat en marxa ConfinApp, una aplicació que neix amb la voluntat d’esdevenir l’eina de referència per a la ciutadania per gestionar la fase de confinament i postconfinament.
Download APK
2.7/5 Votes: 228
Developer
Generalitat de Catalunya
Updated
April 7, 2020
Size
1.8M
Version
1.0.0
Requirements
4.1 and up
Get it on
Google Play

Report this app

Description

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública ha posat en marxa ConfinApp, una aplicació que neix amb la voluntat d’esdevenir l’eina de referència per a la ciutadania per gestionar la fase de confinament i postconfinament.

ConfinApp pretén ser un acompanyament i la porta d’entrada a tota la informació i serveis que el Govern de Catalunya posa a disposició de la ciutadania, autònoms i empreses durant i després del confinament.

Una de les principals funcionalitats és un assistent virtual basat en intel·ligència artificial (IA), orientat a donar resposta a les principals inquietuds o dubtes que aquesta crisi genera entre la ciutadania, des d’aspectes relacionats amb les mesures d’higiene i salut; els desplaçaments permesos i prohibits durant l’Estat d’Alarma; certificats i tràmits administratius; cobertures d’assegurances; aspectes tributaris; ajuts i mesures de suport a treballadors, empreses i autònoms; dubtes sobre el curs escolar, etc. Un assistent cognitiu que interactua amb els ciutadans.

ConfinApp incorpora, a més de l’assistent, altres funcionalitats com ara la generació del certificat autoresponsable de desplaçament en format digital descarregable, la possibilitat d’adjuntar el certificat d’empreses de serveis essencials per als desplaçaments de les persones treballadores i un test de velocitat de connexió a Internet de la persona usuària per conèixer l’estat de la connexió i identificar possibles incidències.

Installing Process of CONFINAPP app for PC using an Emulator

If you choose MEmu, Nox Player, or Bluestacks for installing CONFINAPP apps on your PC, you will easily install it. Those are the best android emulators among the others. Let’s find out the installation process.

How to download & Install App for Your PC

  1. Go to the official website of MEmu, Nox Player, or Bluestacks Software.
  2. Choose the download link or the button for your PC.
  3. When the emulator download is finished, go to the homepage of it.
  4. Search for the play store to download CONFINAPP on PC.
  5. Select the CONFINAPP app and click install.
  6. Your CONFINAPP app will be installed on a PC.
  7. Now run the CONFINAPP app on your PC and enjoy the app service.

What's new

Versió inicial. Read more Collapse

Images

Download links

Leave a Reply

Your email address will not be published.