FotoDUN Apps on For Pc (2021) – Free Download For Windows 10, 8, 7

2.0

  • Payment
This popular app FotoDUN you can easily use on android devices without any help. But when it comes to installing a FotoDUN app on PC you just need to install an emulator. This emulator makes sure you can run the FotoDUN app like your smartphone or tablet. So here we come to show you how quickly you can run the FotoDUN on your PC.Eina del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació pels agricultors i ramaders catalans per enviar fotografies geoetiquetades com a suport per a diferents tràmits de la DUN, aportant així evidència visual de la realitat del terreny.
Download APK
3.8/5 Votes: 5
Developer
Generalitat de Catalunya
Updated
December 28, 2020
Size
23M
Version
2.0
Requirements
5.0 and up
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Eina del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació pels agricultors i ramaders catalans per enviar fotografies geoetiquetades com a suport per a diferents tràmits de la DUN, aportant així evidència visual de la realitat del terreny.

Aquesta actuació es realitza en un context de perspectives de canvis en el sistema de control dels ajuts de la Política Agrària Comuna (PAC). La Comissió Europea està estudiant l’adaptació de la normativa Comunitària per tal d'obtenir benefici de l'ús de les tecnologies, entre les quals destaquen l’ús d’imatges del satèl·lit Sentinel-2 i l’aportació de fotografies geoetiquetades per part dels agricultors com a prova de control.

La nova eina permet als agricultors aportar una prova en cas que hagin fet una actuació recent al terreny, de tal manera que en la fotografia s’evidenciï la nova situació de forma senzilla.

L'objectiu és proporcionar noves proves per a millorar les garanties del pronunciament de l'administració i disminuir les inspeccions in situ als agricultors.

L’experiència de FotoDUN és clau per a poder avançar en la utilització d'aquesta eina en altres tràmits i per això us animem a la seva utilització i difusió.

Installation Process of FotoDUN App for PC

Installing the FotoDUN app on your PC is easy when you will use an android emulator. Among other emulators, you will find Nox Player, MEmu, and Bluestacks that are best for use. Here we will show you how you can download the FotoDUN app on your PC.

How to download & Install App for Your PC

  1. Go to the official website of Nox Player, MEmu or Bluestacks
  2. Choose the download link and click to install on your computer.
  3. After completing the installation process open the emulator.
  4. Open the play store by login with an email ID.
  5. Now search for the FotoDUN app from the search bar.
  6. Click install and wait for some time.
This is the most simple and quickest way to install a FotoDUN app on PC. You can use any emulator software and enjoy using the FotoDUN app on your PC or Windows.

What's new

- CAPES WMS : S'incorporen noves capes seleccionables amb mapes del DARP, Sigpac, Espais naturals, Cadastre i Base municipal. També es poden afegir manualment URLs d'altres capes WMS.
- REALITAT AUGMENTADA : A la càmera es pot activar la Realitat Augmentada per veure marcadors al recinte seleccionat i els recintes més propers. Al clicar en un marcador es mostra informació del recinte associat.
- Millora de l'estabilitat de l'aplicació i correcció d'errors. Read more Collapse

Images

Download links

Leave a Reply

Your email address will not be published.